De Rally

De route van de rally van 2018 leidt u dit jaar, maar nu via een andere route, door de regio van Bunschoten - Spakenburg en de Utrechtse Heuvelrug. Op een ongedwongen manier ontmoet u andere liefhebbers, ondernemers en relaties met dezelfde liefhebberij. Daarnaast zijn er natuurlijk de interessante netwerk mogelijkheden. Nodig uw partner, beste vriend of vriendin, of wellicht beste klant uit om met u te rijden.

De opbrengst wordt geschonken aan de goede doelen  van dit jaar!

1e    NOG ONBEKEND VOOR 2020

(Voor nadere informatie zie elders op deze site)

Het Programma

17.00 uur - Verzamelen bij de kantine van Voetbalvereniging IJSSELMEERVOGELS,

( Westdijk - Spakenburg)

Aanmelden, ontvangst rallynummer  en Rallynummers bevestigen op de auto's.

17.45 uur - Verzamelen voor het buffet

18.00 uur - Buffet, uitleg,verkoop van de loten voor de Tombola

18.45 uur- verplaatsen naar de startlocatie, Restaurant de Mandemaaker, Kerkstraat 103,

Spakenburg

19.00 uur- start van de 1e equipe

( er zal gestart worden om de 2 minuten, dus zorg dat u klaar staat, volgorde is                           willekeurig.)

21.00 uur - omstreeks deze tijd zal de eerste deelnemer weer binnenkomen en kan begonnen                      worden met het berekenen van de uitslag.

21.45 uur - Trekking van de getallen van de Tombola

22.30 uur - Uitslag van de Rotaryfundrally met uitreiking van de prijzen